Butiken

Mitt i centrum av Virserum, på Storgatan 18, ligger vår butik. Butiken är navet i vår verksamhet. Här har vi styckningsresurer, kylrum och butik.  Vi har möjligheter att stycka både de objekt som kommer  från våra ordinarie  leverantörer och de privatpersoner som vill ha hjälp med tex sitt egna nedlagda jaktvilt.
I butiken i Virserum säljer vi kött av toppkvalitet. Det kött vi erbjuder er kunder är det bästa kött vi ka få tag i! Dackebygdens kött är KRAV-certifierad.
Vi gläds över att det är så många som hittar till oss. Vår kundkrets har ökat stadigt sedan vi öppnade och ibland möter vi kunder som åkt många mil, för att göra sina inköp hos oss. Till vår stora glädje har vi även fått vara med om att leverera kött till Nobelfesten.
Ni, våra kunder sporrar oss naturligtvis att göra vårt yttersta i att hålla den absolut bästa kvaliteten så att du som kund ska vara nöjd och helst lite mer.
I vår butik hittar du det mesta i köttväg. Revben och filèer, färs och kotletter, bog och sadel. Det mest kan du finna. Vi har kött från nöt, kalv, gris, lamm och vilt.Du kan köpa korvar från hela småland och pålägg av många sorter. Om du får svårt att välja, hjälper vi gärna till. Från kött är det inte lång till goda ostar. I vår ostdisk finner du ostar såsom Bavaria, Birger Jarl, Bouquet Whisky, Cambozola, Camembert, Emmentaler, Mozzarella, Roquefort och många fler.
Sedan finns goda marmelader, fina kex och… Det blir nog bäst att göra ett besök.
Välkommen

Comments are closed.