
Om Oss
I våra lokaler i Virserum styckar och förädlar vi småländskt kött som vi sedan säljer till restauranger och storhushåll.
Vi har även en liten butik för privatpersoner. Då vi styckar hela djur har kockar alla möjligheter att få sitt kött efter önskemål. Vi har ett nära samarbete med lokala bönder och arbetar enbart med småländskt kött av hög kvalité.
Företaget startade 1993 i Täby utanför Stockholm och 2005 öppnade vi i Småland så i företaget finns en stor kunskap och mångårig erfarenhet.
Vår filosofi
Närhet
Småskaligt
Lokalt
I våra lokaler i Virserum styckar och förädlar vi småländskt kött som vi sedan säljer till restauranger och storhushåll.
Vi har även en liten butik för privatpersoner. Då vi styckar hela djur har kockar alla möjligheter att få sitt kött efter önskemål. Vi har ett nära samarbete med lokala bönder och arbetar enbart med småländskt kött av hög kvalité.
Företaget startade 1993 i Täby utanför Stockholm och 2005 öppnade vi i Småland så i företaget finns en stor kunskap och mångårig erfarenhet.
