Om Oss

I våra lokaler i Virserum styckar och förädlar vi småländskt kött som vi sedan säljer till restauranger och storhushåll. 

Vi har även en liten butik för privatpersoner. Då vi styckar hela djur har kockar alla möjligheter att få sitt kött efter önskemål. Vi har ett nära samarbete med lokala bönder och arbetar enbart med småländskt kött av hög kvalité.

Företaget startade 1993 i Täby utanför Stockholm och 2005 öppnade vi i Småland så i företaget finns en stor kunskap och mångårig erfarenhet. 

Vår filosofi

Vår vision är att alla ska få äta kött av samma höga kvalité som man får på de fina restaurangerna. Att alla, ung som gammal, ska få äta kött som är fritt från antibiotika och andra konstigheter. I Sverige har vi höga krav på vår djurvälfärd och det borde vara en självklarhet att vi har samma krav på maten vi serverar. Genom att handla närproducerat kött från Småland till restauranger och kommunernas kök uppfylls detta. Vällagad mat på bra råvaror gör också att maten smakar bättre och matsvinnet kan därigenom minskas.

Närhet

Vi är väldigt noga med vem vi får vårt kött från. Vårt kött skall inte transporteras runt halva Sverige eller Europa.

Småskaligt

Baserat på vår vision om hållbart och hälsosamt liv så vill vi vara det bästa alternativet i Småland.

Lokalt

Virserum ligger på vägen mellan Målilla och Åseda. Cirka 2000 människor bor i Virserum som bubblar av gemenskap och entreprenörskap..

I våra lokaler i Virserum styckar och förädlar vi småländskt kött som vi sedan säljer till restauranger och storhushåll. 

Vi har även en liten butik för privatpersoner. Då vi styckar hela djur har kockar alla möjligheter att få sitt kött efter önskemål. Vi har ett nära samarbete med lokala bönder och arbetar enbart med småländskt kött av hög kvalité.

Företaget startade 1993 i Täby utanför Stockholm och 2005 öppnade vi i Småland så i företaget finns en stor kunskap och mångårig erfarenhet.